Hakkında yakalama kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz'dan Cüneyt Özdemir'e ilginç mesaj

Hakkında yakalama kararı bulunan Sezgin Baran Korkmaz'dan Cüneyt Özdemir'e ilginç mesaj
Cüneyt Özdemir, kara para aklama aklama iddiaları sonrası hakkında tutuklama kararı çıkarılan ve Aralık 2020’de yurtdışına çıkarak Türkiye’ye dönmeyen, SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz'dan kendisine, sanatçı Ahmet Kaya'nın 'Nereden Bileceksiniz' şarkısıyla bir video mesaj geldiğini söyledi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir Youtube kanalında yaptığı yayında Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen ve hakkında kara para aklama iddiası bulunan firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’dan kendisine sanatçı Ahmet Kaya'nın 'Nereden Bileceksiniz' şarkısıyla bir video mesaj geldiğini söyledi. 

Korkmaz'ı yayına davet ettiğini ve kendisine bu videoyu gönderdiğini ifade eden Özdemir, "Nasıl çıkacağız bu işin içinden, nasıl çıkacak bu karanlıklar aydınlığa arkadaşlar, bir fikri olan var mı?" diye sordu. 

AHMET KAYA'NIN ŞARKISI İLE GÖNDERME! 

Korkmaz, Özdemir'e gönderdiği videosunda bir ağacın altında oturuyor ve o sırada Ahmet Kaya'nın 'Nereden Bileceksiniz' şarkısında 'Siz benim neler çektiğimi nereden bileceksiniz?' ifadelerinin yer aldığı bölüm duyuluyor.  Özdemir o anları Twitter hesabından "Sezgin Baran Korkmaz'dan iddialara Ahmet Kaya'lı mesaj geldi" notuyla paylaştı. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar