Hakan Boyav'ın sözlerine İlyas Salman'dan karşılık!

Hakan Boyav'ın sözlerine İlyas Salman'dan karşılık!
TVNET'te yayınlanan Sormasam Olmaz adlı programının konuğu Hakan Boyav çarpıcı iddialarda bulundu. Sözleri alıntılayan İlyas Salman ise şöyle konuştu," Sana en azından sağcısın diye ödül vermemişler. Ben solcuyum diye..."

TVNETte yayınlanan Sormasam Olmaz adlı programın konuğu oyuncu Hakan Boyav, Türkiye'de ödül alabilmek için solcu olmak ya da yaşam biçimi olarak solculara yakın olmak gerektiğini söyledi. Kurtlar Vadisi dizisine de ödül verilmemesini eleştiren Hakan Boyav, "İki şey yapıyorlar, ya solculara ödül veriyorlar ya popülerlere ödül veriyorlar" dedi.

 

 


Boyav'ın iddialarını sosyal medyada alıntılayan İlyas Salman ise, "Sana en azından sağcısın diye ödül vermemişler. Bana solcuyum diye yıllardır rol vermiyorlar, Hakan" diye paylaşım yaptı. 

 

aaaaa.jpg

 

AKP'Lİ AHMET HAMDİ ÇAMLI'DAN TEPKİ

İlyas Salman'ın paylaşımına AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, tepki gösterdi. Çamlı, "CHP ile başlayan milleti başkalaştırma (gavurlaştırma, kökünden koparma) asrında önemli bir görev üstlenen sinema hayatının figüranı ödül almış. Kim kimden ne aldığına bakarsan bence pek sıkıntı yok, normal" ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar