Hakan Altun'un sağlık durumu hakkında flaş gelişme

Hakan Altun'un sağlık durumu hakkında flaş gelişme
Kısa bir süre öncesine kadar oyuncu Gonca Vuslateri ile yaşadığı aşkla gündemde olan şarkıcı Hakan Altun dün akşam fenalaşmış ve sonrasında beyin kanaması riskiyle yoğun bakıma alınmıştı. Hakan Altun'un sağlık durumuyla ilgili son bilgileri yakın arkadaşı oyuncu Zafer Algöz açıkladı.

Beyin kanaması riski nedeniyle 5 gün yoğun bakımda kalacağı açıklanan ünlü sanatçı Hakan Altun'un sağlık durumunda flaş bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Zafer Algöz, eski futbolcu Tuncay Şanlı ile birlikte Hakan Altun'u Nişantaşı'nda tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

"DURUMU GAYET İYİ"

Snob magazinde yer alan habere göre, hastane çıkışı konuşan Zafer Algöz, müjdeli haberi verdi. Algöz, "Kardeşim Hakan Altun'un durumu gayet iyi. Yoğun bakımdan çıktı. Kendisini normal odaya aldılar. Aşırı yorgunluk nedeniyle beyninde kan pıhtılaşması olmuş" dedi.

"AMELİYAT OLMAYACAK"

Sözlerini sürdüren usta oyuncu, "Hakan Altun ameliyat olmayacak. En geç pazartesi günü taburcu olacak diye umuyorum" sözleriyle güzel gelişmeyi duyurdu. Zafer Algöz'ün bu açıklamaları Hakan Altun'un sevenlerini rahatlattı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar