Haftanın ilk günü hava nasıl olacak?

Haftanın ilk günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazartesi günü hava durumu tahmin raporunu yayımladı.

Milliyet’in aktırdığına göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerde yurdun kuzey, iç ve batı kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Kütahya, Bursa’nın güneyi, Eskişehir, Ankara’nın kuzey ve batısı, Sinop, Osmaniye, Hatay’ın batısı, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Konya'nın batı ilçeleri, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının yurt genelinde ise mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

MARMARA - Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Bursa'nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ÇANAKKALE 18°C, 28°C - Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 16°C, 26°C - Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 15°C, 28°C - Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 16°C, 27°C - Parçalı ve az bulutlu

EGE - Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu, yarın Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 12°C, 26°C - Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DENİZLİ 17°C, 32°C - Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu yarın öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar