Hafsanur Sancaktutan, cinsel istismara uğradığını açıkladı

Hafsanur Sancaktutan, cinsel istismara uğradığını açıkladı
Oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Elmalı davasındaki mağdur çocukların yaşadıklarına dayanamayarak Instagram hikayesinde paylaşımlarda bulundu ve cinsel istismara uğradığını açıkladı.

Sancaktutan, "İtiraf ediyorum" sözleriyle başladığı Instagram hikayesinde kendisinin de cinsel istismara uğradığını açıkladı.

Son Yaz dizisinin ünlü oyuncusu Hafsanur Sancaktutan Elmalı Davası ile ilgili açıklamalar sonrası Instagram hikayesinde bir açıklamada bulundu. 

"İtiraf ediyorum" diyen Sancaktutan, kendisinin de bir istismar mağduru olduğunu açıkladı. Sancaktutan, Instagram hikayesinde şu paylaşımı yaptı: "Okuyun bu hikaye çok tanıdık! Susup ayıptır aman duyulmasın diyen herkes! Evet siz de çocuk istismarı yapıyorsunuz. İtiraf ediyorum, benim de hikayem buna benzer! Ben de ifşalasam mı herkesi? Utanırlar mı yaptıklarından?"

hafsanur-ic.jpg

Sancaktutan takipçilerinden gelen yorumlar sonrasında kendisine tacizde bulunan kişinin dedesi olduğu bilgisini paylaştı ve şunları yazdı: 

İtiraf ediyorum. Dedem tarafından istismara uğradım. Pedofili bir adamın torunuydum. Kuzenlerim, komşularım, iş arkadaşlarım tarafından taciz edildim. Utanmıyoruz, korkmuyoruz. Yalnız olmadığımızı biliyorum.
hafsanur-ic-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar