Hadise'nin mor taytlı fotoğrafına beğeni yağdı

Hadise'nin mor taytlı fotoğrafına beğeni yağdı
Korona virüse yönelik alınan tedbirler kapsamında 'evde kal' çağrılarına uyarak vaktini evinde geçiren şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından mor spor kıyafetleriyle çektirdiği makyajsız pozlarını paylaştı. Şarkıcının pozlarına kısa sürede beğeni yağdı.

Hadise'nin mor taytlı fotoğrafına beğeni yağdı

Oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, koronavirüs salgını nedeniyle vaktini evde geçirmeye başladı. Hadise'nin Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ise takipçilerini mest etti.

BEĞENİ YAĞDI

Salgın nedeniyle konserlerine ara veren ve bu süreci sevgilisiyle evde geçiren Hadise, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından mor spor kıyafetleriyle makyajsız pozlarını paylaştı. Şarkıcının art arda paylaştığı pozlar 20 dakikada 155 binden fazla beğeni aldı.

SEVGİLİSİYLE AYNI EVDE KARANTİNAYA GİRDİ

İlişkilerini basından uzak bir şekilde yaşamayı tercih eden Hadise ve Kaan Yıldırım, kendilerini aynı evde karantinaya aldı. İkiliyi ele veren detay ise aynı koltukta verdikleri pozlar oldu. Çiftin ilişkilerini de Yıldırım'ın köpeği ile verdiği poz ele vermişti.

İşte Hadise'nin o pozları:

sarkici-hadise-nin-spor-kiyafetleriyle-verdigi-13087797-4729-m.jpgsarkici-hadise-nin-spor-kiyafetleriyle-verdigi-13087797-2415-m.jpgsarkici-hadise-nin-spor-kiyafetleriyle-verdigi-13087797-5352-m.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar