Hadise'nin ablasına açtığı davada karar çıktı

Hadise'nin ablasına açtığı davada karar çıktı
Ünlü şarkıcı Hadise ablası Hülya Açıkgöz'e açtığı davayı kaybetti.

Hadise'nin ablasına açtığı davada karar çıktı

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz ile mahkemelik olmuşlardı. Artık görüşmeme kararı alan abla kardeşin birbirlerine açtıkları dava sonuçlandı.

Menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz'ü konserlerinden, klip çekimlerine kadar üzerinden haksız kazanç sağlamakla itham eden şarkıcı Hadise, ablasıyla olan bağlarını kopardı. Hülya Açıkgöz ise sosyal medya hesabından kardeşi ile olan tüm fotoğrafları kaldırmıştı.

Yıllarca ablasıyla beraber çalışan ünlü şarkıcı Hadise, "hadise.com" internet sitesini ablasının menajerliği sırasında aldı. İki kardeşin arasındaki kavga ve birlikte çalışmayı bırakması, bir domain savaşını başlattı.

Uzun bir süredir domain adresini geri almaya çalışan Hadise, sorunu ablasıyla çözemeyince olayı mahkemeye taşıdı. 3 Kasım 2004 senesinde kaydedilen hadise.com adresi için ünlü şarkıcı, 2 Aralık 2019 tarihinde Belçika’daki ablasına dava açtı.

Hadise‘nin geçtiğimiz senenin sonlarına doğru başlayan domain davası, ünlü şarkıcının beklediği gibi neticelenmedi.

2012'de hadise.com domainini, Hadise’nin menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz, 30 bin dolar ödeyerek satın almıştı. Hadise, 2017 33908 numarasıyla Türkiye’de marka tescili bulunmasına rağmen davayı kaybetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar