Hadise'nin hayaline borç engeli!

Hadise'nin hayaline borç engeli!
Geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin yurt dışında düğün yapma hayaline borçlar engel oldu...

Yaptığı her hareketi olay olan Hadise''nin hayranlarına son sürprizi ise aldığı ani evlilik kararıydı... Geçtiğimiz nisan ayında iş insanı Mehmet Dinçerler ile sadece ailelerin katıldığı 20 kişilik bir törenle Çırağan Sarayı''nda hayatını birleştiren Hadise''nin hayalini gerçekleştiremediği öğrenildi.

İlişkileri başladığından bu yana sürekli gündeme gelen Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti, düğünü yurt dışında yapmaya karar vermişti. Bu karar sonrasında Hadise''nin, uzun zamandır bir çok ülke araştırdığı ve son olarak İtalya''ya karar verdiği iddia edilmişti. 

Mehmet Dinçerler''in borçları olması nedeniyle 36 yaşındaki güzel şarkıcının, canının bir hayli sıkkın olduğu ve yurt dışında düğün yapma hayalinin şimdilik askıya alındığı söyleniyor.

"ÜZÜLMEK İÇİN ZAMAN YOK"

Öte yandan verdiği cesur pozlarla sosyal medyada takipçilerin yüreklerini ağızlarına getiren seksi şarkıcı, evlendikten sonra giyim kuşamına daha fazla dikkat ediyor. Geçtiğimiz günlerde giydiği rengarenk pareo''yla poz veren Hadise, bu posta "Üzülmek için zaman yok" notunu düştü.

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar