Hadise müstakbel kayınvalidesi ile bir arada

Hadise müstakbel kayınvalidesi ile bir arada
Önceki gün sevgilisi Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifine 'evet' yanıtını veren Hadise, Dinçerlerin kız kardeşi Tuğba Dinçerler'in bugün gerçekleşecek düğünü öncesi evlerinin önünde düzenlenen eğlenceye katıldı. Gelenekselleşen evden gelin çıkarma merasimine katılan Hadise, sevgilisi ve sevgilisinin annesiyle yan yana görüntü vererek 'istenmeyen gelin' iddiasına da son noktayı koydu.

Tuğba Dinçerler sevgilisi Ozan Uçar ile bu akşam dünya evine giriyor... Mehmet Dinçerler'den aldığı sürpriz evlenme teklifiyle havalara uçan şarkıcı Hadise, bugün sevgilisinin kız kardeşinin düğünü öncesi gelin alma merasimine katıldı. Sevgilisinin ailesinin evinin önünde müstakbel kayınvalidesiyle yan yana eğlenen Hadise 'istenmeyen gelin' iddialarına böylelikle yanıt vermiş oldu.

MUTLULUKLARI YÜZLERİNDEN OKUNDU

Hadise, Mehmet Dinçerler’in kardeşinin bugün gerçekleşecek olan düğünü öncesi, müstakbel kayınvalidesi Nezihe Hanım ile evlerinin önünde düzenlenen eğlencede bir araya geldi. Gelinin davul zurna eşliğinden evden çıkışını sevgilisi ve müstakbel kayınvalidesiyle yan yana izleyen Hadise mutlu halleriyle dikkat çekti.

Mehmet Dinçerler mutlu gününde ne annesini ne de sevgilisini yalnız bırakmadı. Genç iş adamı hayatının kadınlarına aynı anda sarıldı. Bir yanında annesi bir yanında da hayatının aşkı olan Dinçerler'in yüzünde adeta güller açtı.

Geçtiğimiz Kasım ayında Beşiktaş’ta bulunan bir İtalyan lokantasında tanışma yemeğinde ilk kez eşinin annesi Nezihe hanımla bir araya gelen Hadise’nin iyi anlaştıkları ve bununda "Nikah yolunda ilk büyük adım atıldı" yorumlarının oluşmasına sebebiyet vermişti.

Hadise verdiği bir konserinde anne olmak istediğini de vurgulayarak, “Dansçı arkadaşlarımın ikisi baba oldu. Ben henüz evlenemedim, inşallah onları yakalayacağım. Allah izin verirse, biz de bir çocuk sahibi olmayı çok isteriz” ifadelerini kullanmıştı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar