Hadise, Kaan Yıldırım'a olan aşkını duyurdu

Hadise, Kaan Yıldırım'a olan aşkını duyurdu
Şarkıcı Hadise ile Kaan Yıldırım'ın arasının bozulduğu iddia edilmişti. Hadise'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Oyuncu Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu'ndan boşandıktan sonra bir süre kimse ile görüntülenmemişti. Ezgi Eyüboğlu'nun Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile Kaan Yıldırım'ın ise Hadise ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Hatta yeni aşıkların birlikteliklerini bir adım öteye taşıdıkları, şarkıcının Yıldırım'ın annesiyle tanıştığı iddia edilmişti. 

FOTOĞRAFI SİLDİ 

Ancak kısa süre önce şarkıcının, Kaan Yıldırım'ın köpeği ile olan karesini sosyal medya hesabı üzerinden silmesi kafaları karıştırmıştı. Çiftin ilişkisinde kriz çıktığı düşünülürken; Yıldırım'ın, Hadise'nin ilişkilerini açık etmesinden dolayı ona kızgın olduğu söylentileri ortaya atılmıştı.

"ZOR OLACAK AMA..."

Hadise ise son hamlesiyle adeta iddiaları yalanladı. Şarkıcı, ünlü bir aşk filminden İngilizce olarak, "Kolay olmayacak. Gerçekten zor olacak! Bu konuda her gün çalışmak zorundayız, ama bunu yapmak istiyorum çünkü seni istiyorum. Sana ait olan her şeyi istiyorum. Sonsuza dek. Sen ve ben ... Her gün" sözlerini paylaştı. Hadise'nin bu paylaşımı aşk ilanı olarak yorumlandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar