Hadise ile Kaan Yıldırım bu kez fena açık verdi!

Hadise ile Kaan Yıldırım bu kez fena açık verdi!
Ünlü isimler karantina günlerinden fotoğraflarını paylaşıyor. Oyuncu Kaan Yıldırım'ın karantinadan paylaştığı bir fotoğrafdaki detay dikkat çekti.

Hadise ile Kaan Yıldırım bu kez fena açık verdi!

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de vakaların görülmesi ile tedbir amaçlı evlerden çıkmayan vatandaşlar arasında elbette ünlü isimler de bulunuyor. Karantina günlerinde evden paylaşım yapan Kaan Yıldırım'ın fotoğrafındaki o detay ise dikkatlerden kaçmadı.

Ünlü şarkıcı Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım'ın ilişkisi, kafaları karıştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ikilinin ayrıldığı iddia edildi. Ancak, Kaan Yıldırım'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım aşk dedikodularını yeniden alevlendirdi.

Hadise, yılbaşında hayatında biri olduğunu belirtip, "Sevgilimi ben isteyene kadar bulamazsınız" demişti.

Ancak Hadise'nin geçtiğimiz ay beyaz bir köpekle verdiği poz, aşkını deşifre etti. Şarkıcının fotoğrafındaki köpeğin, oyuncu Kaan Yıldırım'a ait olduğu ortaya çıktı.

Hadise, bu olaydan kısa bir süre sonra da 'Benek' isimli aynı köpekle yeniden poz verdi. Ancak paylaşımların ardından köpekle olan iki karesini de bir anda sosyal medya hesabından sildi.

Oyuncu Kaan Yıldırım ise,Instagram hesabında aşk haberlerine dair tüm etiketleri kaldırdı.Bir süre sonra aynı işlemi Hadise de yaptı. Ünlü şarkıcı, Kaan Yıldırım ile alakalı etiketlendiği tüm gönderileri sildi. İkilinin bu hamleleri 'ayrıldılar mı?' sorularını da beraberinde getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde kıskançlık krizine giren Kaan Yıldırım'ın isteğiyle sosyal medyadaki dans videolarını silen Hadise'nin iyice aşka geldiği, Kaan Yıldırım'ın rol aldığı dizinin Tuzla'daki setini sık sık ziyaret ettiği konuşulanlar arasında.

Türkiye'de de vakaların arttığı görülen koronavirüs salgını nedeniyle evden çıkmayan ünlüler arasında Kaan Yıldırım da vardı. 

Yıldırım'ın yaptığı karantina paylaşımındaki detay ise takipçilerin gözünden kaçmadı. Yıldırım'ın fotoğrafındaki koltuk desen ve renginin Hadise'nin evindeki koltuklarla aynı olması 'Kaan Yıldırım ve Hadise aynı evde' yorumlarına neden oldu.

kaan.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar