Hadise cephesinden Reza Zarrab açıklaması

Hadise cephesinden Reza Zarrab açıklaması
Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab'dan boşanmak için dava açmış ve bunun sebebi olarak da Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen iddia ise o kadınlar arasında şarkıcı Hadise'nin de bulunduğu oldu. Hadise'den konuyla ilgili açıklama gecikmedi.

Gündeş, 11 yıldır evli olduğu ve kızı Alara'nın babası Reza Zarrab'a, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açtı.

Şarkıcının boşanma dilekçesinde yer alan 'başka kadınlarla ilişkisi var' ifadesinin ardından bomba iddia ortaya atıldı. O kadınlardan birinin de Hadise olduğu ve ünlü şarkıcının 3 yıl önce Miami'de Zarrab ile buluştuğu öne sürüldü.

HADİSE CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Hadise'nin menajeri ise Haluk Şentürk, "Avukatımız aracılığıyla bir açıklama yapacağız.

Kesinlikle böyle bir olayın gerçekliği yok" ifadelerini kullandı. Hadise yaklaşık iki yıldır Kaan Yıldırım ile aşk yaşıyor.

HADİSE DE SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Güzel şarkıcı hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili olarak sadece menajerinin açıklamasını yeterli bulmamış olacak ki Instagram hesabının hikaye bölümünden yasak aşk iddialarına açıklık getirdi.

hadise-ic-002.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar