Hadımköy bağlantı yolunda araçlar mahsur!

Hadımköy bağlantı yolunda araçlar mahsur!
İstanbul'da etkili olan kar yağışı hayatı adeta felç etti. CNN Türk'e konuşan bir vatandaş, "Ben yaklaşık 22 saatten beri buradayım. Haramidere'den Beylikdüzü'ne kadar 10 saatte gelebildik. 10 saatten sonrasında da buraya kadar gelebildik. Bahçeşehir'de oturuyorum ama gidemiyoruz. Açılacak gibi de değil. 3-4 saat daha sürecek diyorlar." dedi.

İstanbul Hadımköy'de kar sebebi ile dün gece trafik tam anlamıyla durdu. Yolda olan vatandaşlar ise geceyi arabasında geçirdi. CNN TÜRK muhabiri Mücahit Topçu, o noktada saatlerdir bekleyenlerle konuştu.

Yolda mahsur kalan bir vatandaş, "Ben yaklaşık 22 saatten beri buradayım. Çalışıyordum. Haramidere'den Beylikdüzü'ne kadar 10 saatte gelebildik. 10 saatten sonrası da buraya kadar gelebildik. Bahçeşehir'de oturuyorum ama gidemiyoruz. Açılacak gibi de değil. 3-4 saat daha sürecek diyorlar." ifadelerini kullandı.

Mahsur kalan başka bir vatandaş ise, "18 saattir evime gidemiyorum. Normalde 15 dakikada giderdim." dedi.

Başka bir vatandaş ise, "Akşam 8'den beri buradayız. Geceyi zaten arabada geçirdik. Yapacak bir şey yok k i. Allah'tan yanımızda su ve bisküvi vardı. Yaşananlar ortada. Tuzlama yapılıyordu. 5 dakika sonra daha kötü oluyordu." dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar