Güya İngiliz profesör erkekler de başını örtsün demiş! Ebubekir Sifil o profesörü açıklamazsan yalancısın!

Güya İngiliz profesör erkekler de başını örtsün demiş! Ebubekir Sifil o profesörü açıklamazsan yalancısın!
Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde öğretim görevlisi olan Ebubekir Sifil, ismini ve çalıştığı üniversiteyi açıklamadığı bir İngiliz profesörü referans göstererek, ideal eğitim için erkeklerin başını örtmesi gerektiğini iddia etti. Sifil, başını örten öğrencinin beyninin belli bir sıcaklığa ulaşacağını ve ideal çalışacağını savundu.

Bekir Develi’nin Youtube kanalına konuk olan Sifil, konuyu kendisine Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Fatih’ projesi hazırlık aşamasındayken Avrupa ülkelerine gönderilen heyetlerden birinde yer alan bir görevlinin aktardığını belirtti. Sifil’in anlatımına göre sözkonusu profesör “ideal bir eğitim” için şu tavsiyelerde bulundu:

“Derste öğretmen ve öğrenci yerde oturacak. Kız ve erkek öğrenciler ayrı ayrı olacak. Erkeklerin de kızların da başları kapalı olacak. Araştırmalarımız bize gösterdi ki insan beyni belli bir sıcaklığa ulaşınca ideal çalışır. Ders böyle yapılmalı”

“ÖZDİL VE AKMAN’IN CESETLERİNİ SOKMAYIN”

Doç. Dr. Ebubekir Sifil, daha önce Yılmaz Özdil ve Cüneyt Akman için Diyanet İşleri Başkanlığı'na yaptığı çağrıyla büyük tepki çekmişti. Sifil, “DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI’NA BİR TEKLİF: Başta Yılmaz Özdil ve Cüneyt Akman olmak üzere dinî sembol ve değerlerle, duayla, namazla… alay edenler, kim olurlarsa olsunlar, öldüklerinde cesetleri camilerimize sokulmasın, cenaze namazları kılınmasın” demişti.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar