Gündüz Karademir cinayeti 18 yıl sonra aydınlatıldı

Gündüz Karademir cinayeti 18 yıl sonra aydınlatıldı
Gaziantep'te 18 yıldır kayıp olan Gündüz Karademir'in aile içi cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili Karademir’in annesi ile kız ve erkek kardeşi tutuklandı.

O cinayet 18 yıl sonra aydınlatıldı!

Gaziantep'in Araban İlçesine bağlı Yukarıkaravaizler Mahallesi'nde 2002 yılında, 23 yaşındayken kaybolan Gündüz Karademir'in cesedinin boş bir arazide gömülü olduğu ihbarını alan jandarma ekipleri, soruşturma başlattı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Karademir'in aile içi arazi anlaşmazlığı nedeni ile çıkan kavgada, annesi Zeynep Karademir ve kardeşleri tarafından öldürüldüğünü belirledi. Karademir'in cesedinin önce evin bahçesine, 10 yıl sonra ev satılınca da çıkarılıp mahallenin dışındaki boş bir araziye gömüldüğü saptandı.

KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Ekipler, önce evin bahçesinde, ardından da arazide kazı çalışması yaptı, Arazideki kazılarda 2 gün önce Gündüz Karademir'e ait kemikler bulundu.

Gaziantep, Araban ilçesi ve Adana'da düzenlenen operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı. Jandarmada yapılan sorgulamalarının ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden, Karademir'n annesi Zeynep Karademir, kardeşleri Hasan Karademir ve Cemile Balta tutuklandı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar