Günboyu yazarı Levent Özeren 5 yıl önceki paylaşımından dolayı gözaltına alındı

Günboyu yazarı Levent Özeren 5 yıl önceki paylaşımından dolayı gözaltına alındı
Günboyu yazarı Levent Özeren, Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında 5 yıl önce yaptığı bir paylaşım nedeniyle Bursa'da emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Günboyu yazarı Levent Özeren 2015 yılında sosyal medya hesabında Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım için, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene, böyle başa böyle tarak!" paylaşımında bulunduğu için gözaltına alındı. 

Özeren ise bugün Twitter'dan bir açıklama yaparak, "2015 yılına ait tweeti 'tüm samimiyetimle söylüyorum' attığımı hatırlamıyorum. O tarihlerde birkaç kez hesabım çalınmıştı. Her şartta böyle bir duruma sebep olmak beni çok üzdü. Başta Binali Bey ve değerli eşi olmak üzere, incinen herkesten, annelerden, kadınlardan özür dilerim" dedi. 

Levent Özeren, 2015 yılında yaptığı paylaşım nedeniyle iktidara yakın sosyal medya hesapları tarafından hedef gösterildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Cumhurbaşkanı'na hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçlamasıyla saat 22.30 sıralarında Özeren’i Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesi Çırpan mahallesi oturduğu evinde gözaltına aldı.

Özeren’in Bursa Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar