Günboyu Gazetesi boş olan temsilciliklerimize yeni atamalar yapılacaktır

Günboyu Gazetesi boş olan temsilciliklerimize yeni atamalar yapılacaktır
Günboyu ailesi büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanında başlattığımız “Günboyu Temsilciliği Projesi” kapsamında Günboyu ailesi, gönüllülük esasına dayanan yeni temsilcilerini arıyor. Temsilcilerimizin her birine Temsilcilik kartı gönderilecek ve bulundukları bölgede gazetemizi temsil edeceklerdir.

Günboyu Gazetesi, 2002’den bu yana sürdürdüğü Türk milletinden yana olan yayıncılığıyla milyonlarca insana ulaştı ve ulaşmaya devam ediyor.

Türk basını; değişen sermaye yapıları ve siyaset erklerine bağımlılığıyla günden günde kan kaybederken, Günboyu ahlaklı yayıncılık anlayışıyla ve milli çizgisiyle büyümeye devam ediyor.

Türkiye''nin tüm il ve ilçelerde yeni temsilcilerimizi arıyoruz. Gönüllülük esasına dayanan ve görevlendirme sonrası temsilci kartı verilecek olan temsilcilerimiz, görev yerlerinde Günboyu Gazetesi’nin bulunmuş olduğu merkezi temsil edecektir.

Basın toplantılarına katılabilecek olan temsilcilerimiz, mülki amirlerle Günboyu Gazetesi adına görüşüp haber takibi yapabilecek.

Günboyu ailesi, sizlerin de desteği ile her geçen gün büyümeye devam edecek.

CV ÖRNEĞİNİ İNDİRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

İRTİBAT İÇİN:

BAŞVURUDA AŞAĞIDAKİ CV ÖRNEĞİNİ İNDİRİP DOLDURDUKTAN SONRA MAİL ADRESİMİZE YA DA WHATSAPP İLETİŞİM HATTIMIZA ATMANIZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

BAŞVURUDA CV ÖRNEĞİNDEKİ HER BİLGİYİ DOLDURMANIZ VE FOTOĞRAFINIZI DA CV ÖRNEĞİNE EKLEMENİZ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

TEMSİLCİ ARAÇ TANITIM KARTI HAKKINDA ÖNEMLİ NOT:

Araç ruhsatının temsilciye ait olması gerekmektedir. Cv''yi doldururken lütfen adınıza ait araç plakanızı da belirtiniz. Ayrıca daha önceden ataması yapılan temsilcilerimiz de aşağı da yer alan iletişim adreslerine; Temsilcisi olduğu il, ilçe, ad, soyad ve plaka bilgilerini ileterek Araç tanıtım kartı talep edebilirler.
temsilci@gunboyugazetesi.com.tr
0552 384 11 11

temsilci.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar