Gülşah Saraçoğlu, eki sevgilisi Gökhan Göz'ün canlı yayınını bastı

Gülşah Saraçoğlu, eki sevgilisi Gökhan Göz'ün canlı yayınını bastı
Gülşah Saraçoğlu, bir küs bir barışık olduğu sevgilisi Gökhan Göz'ün Instagram canlı yayınını basarak, küfürler savurdu. Canlı yayını izleyenler neye uğradığını şaşırdı.

Ünlülerin modacısı olarak tanınan son olarak TV8 ekranlarında yayımlanan Doya Doya Moda adlı yarışmada jürilik yapan Gülşah Saraçoğlu, herkesi şoke etti. Geçtiğimiz ekim ayında sevgilisi Gökhan Göz ile üçüncü kez barışan Saraçoğlu, yine olaylı bir şekilde ayrıldı. Önceki akşam Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bir canlı yayın açtı. Evinde arkadaşlarıyla eğlendiği anları yayımlayan Göz'ün canlı yayınına Gülşah Saraçoğlu katıldı. Gülşah Saraçoğlu, canlı yayında ağzına gelen küfürleri savururken, o esnada Göz ve arkadaşları, uzun süre olaydan habersiz şarkı çalıp söylemeye devam etti.

'GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMADI'

Gülşah Saraçoğlu'nun mesajları o kadar küfürlüydü ki görenler gözlerine inanamadı ve TV8'de jüri olan modacıya eleştiri yağdı. Hatta bazı takipçiler küfürlü paylaşımları sebebiyle diskalifiye olan Uğur'u hatırlatarak ünlü modacının da işine son verilmesini istedi. İşte o mesajlardan bazıları: ''Hayatımdaki en büyük pişmanlığım Gökhan Göz'', ''Yanındaki o... devam et köpek'', ''Arsız...'' Öte yandan Saraçoğlu, geçtiğimiz yıl da eski sevgilisi Gökhan Göz ile birlikte yaşadıkları eve giderek evin altını üstüne getirmişti. 

'EVİ BASIP ORTALIĞI DAĞITMIŞTI'

Gökhan Göz, sosyal medya hesabından, evin videosunu paylaşarak "Bu yaptığını kendine yakıştırdıysan, bir de hastalığımda yanımda olmuşsun! Böyle mi atarak evi kırarak yazıklar olsun. Allah'tan dilerim ki önce akıl sağlığına kavuşursun. Şikayetçi olmayacağım" notuyla paylaşmıştı.

"BENİ KÖTÜLÜYORDU"

Saraçoğlu da konuyla ilgili olarak; "Yağ aldırma ameliyatımdan sonra değişti, bana hakaret etmeye başladı. Sosyal medya hesabından üzerinden beni kötülüyordu, o anda deli oldum. Bu ilişkiyi yaşadığıma büyük pişmanım" açıklamasını yapmıştı.

"İNSANLAR ÖFKEYLE HATA YAPABİLİR"

Yeniden barışmışlardı: Çift ayrıldıktan iki hafta sonra ilişkilerine yeniden bir şans verme kararı almıştı. Saraçoğlu, "Hepinizin de bildiği gibi Gökhan'la olan ayrılığımız çok ortalığı karıştırdı... Yaşanılan tüm olaylardan son derece rahatsız olduk... İnsanlar öfkeyle hata yapabilir. Biz de tüm bu olan bitenden ötürü çok üzüldük, bir araya geldik. Sorunlarımızı çözmek adına... Evet barıştık ve ilişkimiz kaldığı yerden devam ediyor." demişti.

TWİTTER'DA GÜNDEM OLDU

Olaylı gecenin ardından canlı yayın açan Saraçoğlu, pişman olmadığını, yine olsa aynısını yapacağını ifade etti. Bu gelişmelerin ardından ünlü modacı Twitter'da gündem oldu.

Gülşah Saraçoğlu'u özür diledi. İşte o görüntüler:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar