Gülistan Doku'nun ablası isyan etti!

Gülistan Doku'nun ablası isyan etti!
Tunceli’de 305 gündür kayıp olan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku, yetkililere isyan etti. Doku, “21 yaşında gencecik bir kıza sahip çıkamıyorsanız sizler neden varsınız? Bir aile her gün acı çekerken sizler neden hala sağırsınız?” diye sordu.

Tunceli’de 5 Ocak 2020’den beri kayıp olan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun ablası Aygül Doku 305 gün geçmesine rağmen kız kardeşinin bulunamadığını, aile olarak çok yıprandıklarını söyledi. Yetkililerin seslerini duymadığını anlatan Aygül Doku, Gülistan’ın bulunarak kendilerine teslim edilmesini istedi. 

"NEDEN KIZ KARDEŞİMİN BEDENİNİ VERMİYORSUNUZ?"

Aygül Doku, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yetkililere seslenerek, eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel’in kendilerine, “Sizin kızınız intihar etti, size bedenini vereceğim” dediğini iddia ederek, “Bizim kızımız zorla araca bindirilmeye çalışılmadı mı, polislik olmadı mı? Bir baba polis olmasına rağmen yalan ifadeler vermedi mi? Neden kız kardeşimin bedenini bana hala vermiyor” diye sordu.

“DAHA NE YAPMAMIZ LAZIM”

305 gündür Gülistan Doku’dan en küçük bir iz bulunamayışından yakınan abla Doku, şöyle konuştu:

“Tunceli avuç içi kadar bir kent, her köşesi MOBESE, böyle bir kentte 21 yaşındaki bir kadından nasıl en ufak bir iz yok? Biz bir yıldır acı çekiyoruz, bu insanlık suçudur. İnsan haklarından bahsedenler, vekiller, bürokratlar, bakın ben buradayım. Lafa gelince masada kül bırakmayanlar sizler neredesiniz? 21 yaşında gencecik bir kıza sahip çıkamıyorsanız sizler neden varsınız? Bir aile her gün acı çekerken sizler neden hala sağırsınız?"

İşte o görüntüler:

          

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar