Gülben Ergen paylaştığı kare üzerinden dertleşti! "İçime fenalık geldi"

Gülben Ergen paylaştığı kare üzerinden dertleşti! "İçime fenalık geldi"
Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve oğullarıyla geçirdiği keyifli vakitlere dair paylaşımlar yapmaktan geri durmayan Gülben Ergen yine benzer bir paylaşıma imza attı. Ergen, corona sonrası yaşadığı sürece dair dikkat çeken bir bilgi de paylaştı.

Üç erkek çocuk annesi Gülben Ergen işlerinden kalan zamanlarında oğullarıyla vakit geçirmekten büyük keyif alıyor. Onlar büyüdükçe birlikte geçirdikleri zamanın azalmaya başladığından yakınan Ergen, bir fen dersi için mutfağa girdiği oğluyla çekilmiş bir karesini takipçileriyle paylaştı ve şunları yazdı:

"Bir de ciddiyiz ki sorma gitsin. Küçükken daha çok vakit geçirirdik mutfakta. Şimdi (12/12/14) yaşları gereği pek yüz vermiyorlar mutfak aktivitelerine. Ben de ısrar etmiyorum. Bu yaptığımız fen ödevi deneyi içindi. O kadar uğraştık! Sandım ki, ertesi gün okula götürülecek. Fotoğraf çekip yüklese yetermiş meğer... O kadar çok şey bilgisayar üzerinden oluyor ki artık. Nerde eskiden günde 1 saat sabah 1 saat akşam izinleri. Ödevler, dersler, araştırmalar, okumalar bile...

Kağıdın kokusuydu, kitabın hissiydi, kalemin rengiydi hiç biri yok. Evlatlar bizim alışkanlıklarımıza değil, biz onların yeni düzenine uyum sağlamayı öğreniyoruz aslında. Zorlanan da biziz, adaptasyon sürecinde verilen de biziz. Öğrene öğrene, düşe kalka büyümek gibi gelişiyorum her gün. Bir de Messi ve Ronaldo var tabii... (Saçımın corona sonrası dökülmesini durdurmak için sürdüğüm yağlardan, içime fenalık geldi) Söyleyeceklerim bundan ibaret."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar