Gülben Ergen 15 yıl aradan sonra dizi setlerine geri döndü

Gülben Ergen 15 yıl aradan sonra dizi setlerine geri döndü
Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, tam 15 yıllık aranın ardından yeniden dizi setlerinde yer aldı. Ergen, Menajerimi Ara'nın gelecek hafta yayınlanacak olan 23. bölümünün konuğu olacak.

Gülben Ergen dizi setlerine geri döndü

Dadı, Marziye ve Hürrem Sultan dizilerinde rol alarak oyunculuk kariyerinde önemli işlere imza atan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 15 yıl aradan sonra Menajerimi Ara dizisiyle setlere geri döndü.

GÜLBEN ERGEN SÜRPRİZİ

Gülben Ergen, çok yoğun bir dönemden geçerken bu süreci atlatmak için Ego Ajans menajerlerinden destek istiyor. Ergen'in yer alacağı yeni bölümde izleyicileri eğlenceki dakikalar bekliyor.

GÜLBEN ERGEN'DEN MENAJERİMİ ARA PAYLAŞIMI

Sosyal medya hesabını aktif kulanan Gülben Ergen, Menajerimi Ara dizisinin 23. bölümüne konuk olacağını Instagram hesabından hayranlarına duyurdu. Setten bir kare paylaşan Ergen, "Set, senaryo, ben değil biz olmak, ekip ruhu, şahane bir sıcaklık, prova, kamera, üç iki bir oyuuuuuunnnn" ifadelerini kullandı. 

Ergen'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

ergen.jpg

Menajerimi Ara dizisi, Ego Ajans menajerlerinin ünlü isimlerle yaşadığı hikayeleri ekrana getiriyor. Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun yer aldığı 'Menajerimi Ara' 23. yeni bölümüyle 31 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de Star TV'de.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar