Göztepe - Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri belli oldu

Göztepe - Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri belli oldu
Fenerbahçe, Süper Lig'de 5. hafta maçında deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. 6 oyunucusunu kafileye dahil etmeyen Fenerbahçe İzmir'de 3 puan arayacak.

İşte Göztepe - Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri

Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumu'nda Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Maçı, hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Atilla Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Volkan Ahmet Narin ve Serkan Çimen yapacak.
MUHTEMEL 11'LER
Göztepe
: İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Titi, Atınç Nukan, Berkan Emir, Soner Aydoğdu, Kubilay Sönmez, Halil Akbunar, Mossoro, Tripic, Ideye
Fenerbahçe: Altay Bayındır, Nazım Sangare, Serdar Aziz, Marcel Tisserand, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Jose Sosa, Enner Valencia, Ferdi Kadıoğlu, Mbwana Samatta
FENERBAHÇE EKSİKLERİ
Sarı lacivertli takımda cezalı durumda olan Lemos ile birlikte Dirar, Perotti, Ömer Faruk Beyaz, Gökhan Gönül ve Garry Rodrigues kamp kadrosuna dahil edilmedi.
GÖZTEPE EKSİKLERİ
İzmir ekibinde ise sakatlığı olan 2 futbolcu bulunuyor. Göztepe'de Stefano Napoleoni ve Batuhan Kırdaroğlu sakatlıkları sebebiyle Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyecek.
Öte yandan karşılaşmanın başlamasına yaklaşık 3 saat kalan İzmir ekibi yaptığı açıklamada Alpaslan Öztürk ve Yalçın Kayan'ın da Fenerbahçe maçında oynayamayacağını duyurdu.
MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Bugün saat 19:00'da başlayacak mücadele beIN Sports 1'den canlı izlenecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar