Gözler Ankara'da! Ramazan ayına özel tedbir

Gözler Ankara'da! Ramazan ayına özel tedbir
Bugün yapılacak kabine toplantısında artan koronavirüs vakalarına karşı kısıtlama ve yasakların artırılması kararı çıkması bekleniyor. Bir aylık kademeli normalleşme sürecinde vakaların hızla artması il bazlı önlemlerin daha radikal uygulanması sonucunu doğuracak. Samsun gibi gerileme yaşanmayan iller için tam kapatma gündeme gelebilecek. Ramazan ayına yönelik özel önlemler bekleniyor.

AK Parti kongresinin ardından Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nde revizyon beklentisi sürerken, bugün yapılacak kabine toplantısında artan korona virüs vakalarına karşı kısıtlama ve yasakların artırılması kararı çıkması bekleniyor.

Revizyon yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün toplanıyor. Gündemde korona virüs vaka sayılarındaki artışlarla birlikte risk haritasında çoğu ilin “çok yüksek riskli” kategorisine girmesi nedeniyle alınabilecek yeni tedbirler olacak. 

'YASAKLAR KAÇINILMAZ' 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların yeni normalleşmenin ilk heyecanıyla kurallara riayet konusunda yeterli dikkati gösteremediğini düşündüğünü belirterek, “Tedbirlere uymamamız hâlinde yeniden kısıtlamaların, yasakların gelmesinin kaçınılmaz olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum” uyarısında bulunmuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar