Görevde saldırıya uğrayan Fatmagül Hemşire: Ölürsem haberiniz olsun

Görevde saldırıya uğrayan Fatmagül Hemşire: Ölürsem haberiniz olsun
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Fatmagül Hemşire hasta yakını tarafından saldırıya uğradığını ve ölümle tehdit edildiğini açıklayarak "Ölürsem haberiniz olsun” dedi.

Fatmagül Hemşire: Ölürsem haberiniz olsun

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Fatmagül Hemşire hasta yakını tarafından saldırıya uğradığını ve ölümle tehdit edildiğini açıklayarak ‘Ölürsem haberiniz olsun" dedi.

2 Kasım 2020 tarihinde Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hemşire hasta yakını tarafından hem sözlü hem fiziki saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan hemşire yaşadığı korkunç olayı sosyal medyadan duyurarak saldırganın cezasız kalmamasını istedi.

'ÖLÜRSEM HABERİNİZ OLSUN'

Saldırıya uğrayan hemşire sosyal medyadan olayı şu şekilde duyurdu:

“Bugün bir hasta yakını tarafından tertemiz dövüldüm ölümle tehdit edildim. Verdiğim emeklerin karşılığını yediğim dayakla aldım. Ölürsem haberiniz olsun istedim."

'GALİBA SOĞUDUM BU MESLEKTEN'

Darp raporu aldığını belirten hemşire sözlerine şöyle devam etti:

“Darp raporumu aldım. Bana şiddet uygulayan kadın. Hastanın kızı oluyor. Soruyorum neden böyle bir şeye maruz kaldım neden benden nefret etti bu kadar. Mesleğimin 5. yılındayım severek başlamıştım galiba soğudum bu meslekten...”

'BELKİ BAŞKALARINA DA AYNI ŞEKİLDE DAVRANMIŞTIR CEZA ALMAMIŞTIR'

 “Ne yaptın da dayak yedin?” gibi akılalmaz sorulara maruz kalan hemşire “‘Ne yaptın da dayak yedin’ soruları çok acı olsa da söylüyorum hiçbir şey yapmadım. Uyarılmaktan hoşlanmamış olabilir, tipimi beğenmemiş olabilir başka bir şeye kızıp sinirini benden çıkarmış olabilir.” ifadelerini kullanarak sözlerini şöyle sürdürdü: “Belki başkalarına da aynı şekilde davranmıştır ceza almamıştır. Buna da güveniyor olabilir…”

'VİCDANEN ÇOK RAHATSIZ HİSSEDİYORUM'

Saldırıya uğrayan hemşire Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslenerek şunları söyledi:

h1-007.jpgh2-006.jpgh3-004.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar