Google'ın Ar-Ge odaklı kampüs planı

Google'ın Ar-Ge odaklı kampüs planı
Teknoloji devi Google, Silikon Vadisi'nde Ar-Ge odaklı yeni bir kampüs kurmayı planlıyor. Ortaya çıkarılan belgelere göre 'Midpoint' olarak adlandırılan kampüsün %20'si ofis alanı olacak ve %80'i cihaz üretimi, depolama ve diğer amaçlara odaklanacak.

Donanım Haber'de yer alan habere göre, yeni kampüs şirketin mevcut Mountain View merkezi ile yakın zamanda onaylanan San Jose'deki karma kullanımlı kampüsü arasında konumlandırılacak. Bir yolun iki kenarına kurulacak kampüs alanları birbirine bir üst geçit ile bağlanacak. Toplamda 5 ofis binasının yer alacağı kampüste 3 adet endüstriyel bina bulunacak.

CNBC tarafından ortaya çıkarılan belgelere göre şirket, yeni kampüsü 2018 yılından beri planlıyor ve Google kampüs için şu ana kadar 389 milyon dolardan fazla para harcadı.

kampus-plan-ic.webp

Şirket tarafından yapılmış bir açıklama henüz bulunmazken Google'ın donanım şefi Rick Osterloh, yakın zaman önce yaptığı bir açıklamada teknoloji devinin donanım ürünleri alanında pazar payı almaya hazır olduğunu söylemişti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar