Google rekabeti 'katlama'ya geliyor

Google rekabeti 'katlama'ya geliyor
Ekran üretim sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip olan Ross Young, Kasım 2021'de Google'ın uzunca bir süre katlanabilir ekranlı bir telefon üzerinde çalıştığını ancak projenin rafa kalktığını açıklamıştı. Young, yaptığı yeni açıklamayla Google'ın katlanabilir ekranlı telefonunun geri döndüğünü duyurdu.

GOOGLE REKABETİ 'KATLAMA'YA GELİYOR

Samsung, Huawei ve Oppo gibi markalar, katlanabilir ekranlı telefonlarını çoktan piyasaya sürdüler. İddialara göre ABD merkezli teknoloji devi Google, önümüzdeki dönemlerde katlanabilir ekranlı bir telefonla karşımıza çıkacak. Bu telefonun "Pixel Fold" olarak isimlendirileceği belirtiliyor.
 
TELEFONLA İLGİLİ BİLGİLER
 
Google Pixel Fold, 5.8 inç büyüklüğü ile rakiplerinden daha küçük olacak. Young''a göre Samsung''un yakın bir gelecekte piyasaya süreceği Galaxy Z Fold 4, 6,19 inç büyüklüğündeki bir ekranla gelecek.
 

 
Young, Google Pixel Fold''un 2022''nin son çeyreğinde piyasaya sürüleceğini iddia ediyor. Ocak 2022''de ortaya atılan bazı iddialara göre Google Pixel Fold, 1.400 dolar karşılığında piyasaya sürülecek.(Webtekno)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar