Gönül Yazar 8. kez evlendi mi?

Gönül Yazar 8. kez evlendi mi?
Kendisinden 32 yaş küçük olan Rüzgar Mağden ile aşk yaşadığını geçtiğimiz yıl canlı yayında itiraf eden Gönül Yazar'ın gelin arabasıyla verdiği poz evlilik iddialarını gündeme getirdi.

Gönül Yazar 8. kez evlendi mi?

Gelin arabasına binerken fotoğrafını “Gelin ata binmiş ya nasip demiş ama bu gelin atta değil arabada” notuyla paylaşan Gönül Yazar’a takipçileri “Evlendin mi?” diye sordu. Gönül Yazar, evlilik iddiasını 2. Sayfa aracılığıyla yalanladı. “Onur ödülü almaya gelin arabasıyla gidiyorum.”

"VALLAHİ DE BİLLAHİ DE SEVİYORUM"

Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden bir açıklamasıyla magazin gündemine damga vurmuştu. 

İlişkileriyle gündemden düşmeyen çift, aşk dolu hikayelerini Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına anlatmıştı.

Rüzgar Mağden, "Vallahi de billahi de Gönül Yazar'ı seviyorum" diyerek duygularını anlatmıştı:

"Ben kamera önünde bir insan değilim. Bizim ilişkimiz ortaya çıktığında manşetlerde ilişkimiz yaşsız olduğunu yazmaları lazım. Biz sevgi, saygının olduğu o kadar güzel bir ilişki yaşıyoruz. Var olan aşk ve sevgidir biz de öyleyiz. Bizim hakkımızda konuşanlar beni strese soktu. Saçlarım tutam tutam döküldü. Hayran olduğum bir kadınla beraberim. Evimin duvarlarında gönül yazarın resimleri dolu. Hakkımızda konuşanlara 'hadi len' diyorum.

gonul-yazar1.jpggonul-yazar2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar