Gonca Vuslateri hastaneye kaldırıldı

Gonca Vuslateri hastaneye kaldırıldı
Kısa bir süre önce Korona virüs hastalığına yakalandığını açıklayan oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından hastane odasında çekilmiş bir karesi üzerinden hayranlarını üzen bir açıklamada bulundu.

Gonca Vuslateri hastaneye kaldırıldı

Yaptırdığı Korona virüs testinin sonucunun pozitif çıkmasının ardından tedavi sürecine başlayan Gonca Vuslateri, hastalığının üçüncü gününde talihsiz bir kaza yaşadı. İçinde kaynar su bulunan tencere üzerine dökülen ve belinde ciddi yanıklar oluşan Vuslateri apar topar hastaneye kaldırıldı. 

Yaşadığı olay sonrasında hastane odasında çektiği bir selfiesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan güzel oyuncu şunları yazdı:

"Ben kıyamete hasret kalmışım sanırım. Nostradamus'un kehanetlerine tekrar bakmalıyım sanırım. Şöyle bir yazı arıyorum orada “ha bu arada Gonca’ya da şunlar olacak”...

Covid 3. Gün ve dün burnumu biraz açsın diye içine kekik yağı döktüğüm bir tencere kaynar suyu belimden aşağı foşş diye dökerek İstanbul’u ayağa kaldırdım. Çığlıklarımla...

Kök hücre tedavisi ile kısa zamanda sağlığıma kavuşacağım. Harika projemden 10 gün daha uzaktayım ama inanıyorum ki bu da geçecek.. neler neler geçmedi ki.. Cihangirim, köpeklerim, sokak kedilerim size emanet bi kaç gün. Sedasyonu almadan önce son cümlem şuydu “Cissy’nin ilaçları..”

Covid daha iyi .. “abla sana olanlar olmuş biz çok tutmayalım” gibi davranıyor dünden beri.. Her defasında ve her dakika benimle ilgilenen sağlık personellerini uykumda dahi alkışlıyorum burda.. Elleri dert görmesin.. Yine hayatımı kurtardınız.. var olunuz!

Gözlerim acuk şişti tabii.. şuraya bi “seni seviyorum Gonca” yazarsanız oh ne ala!

Sağlık! En önemlisi sağlık. Gerisi gelir..."

gonca-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar