Gölcük'te doğal gaz faturasına isyan etiler

Gölcük'te doğal gaz faturasına isyan etiler
TOKİ Tarafından Gölcük’e yapılan en büyük sosyal konut projesi olan ‘Gölcük Sivritepe’ de bugün öğle saatlerinde vatandaş doğal gaz faturasına isyan etti.

Ses Kocaeli'nin haberine göre, Gölcük Sivritepe Konutları kısa bir süre önce hak sahiplerine teslim edildi. Konutların tam bitirilmeden teslim edildiğini söyleyen ve bu yüzden büyük sıkıntılar çektiklerini ifade eden vatandaşlar, kabarık gelen doğal gaz faturasına adeta isyan etti. Doğal gaz kullanmamalarına rağmen yaklaşık bin ile 2 bin TL arasında fatura geldiğini belirten konut sahipleri, yöneticilerle görüşmek istedi. Kalabalığın çoğalması ve öfkenin artmasıyla birlikte polis çağrıldı.

"TAM BİR REZALET"

Sorunların çok büyük noktada olduğunu belirten konut sahipleri, ‘Gölcük Sivritepe Konutlarından ev aldık ve teslim ettiler, ama lanet olsun keşke teslim etmeselerdi.

Anahtar teslim edilirken mecburen KDV ve DASK ödemelerini yaptık.

Ancak evin içine girdiğimizde adeta şok olduk. Fayanslar yanlış kesilmiş, parkeler arasında boşluk var. Zemin katları su basmış. Tam bir rezillik. Konutların içi ciddi manada rezil durumda.

Şimdi birde kullanmadığımız doğal gaza yüksek miktarda doğalgaz faturası geldi. Yöneticilerle görüşmek istiyoruz. Mağduriyetimiz giderilsin’ dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar