Göksel Gümüşdağ'dan Vedat Muriç açıklaması

Göksel Gümüşdağ'dan Vedat Muriç açıklaması
Süper Lig'de görülen kırmızı kart cezasının Ziraat Türkiye Kupası'nda çekilmesine ilişkin tartışmalara değinen Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, 'Aldatan Vedat Muriç, aldatmayan Demba Ba'ydı. Kupalar, kart temizleme alanı oldu. Bunun hemen değişmesi gerekir' dedi.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gümüşdağ, Vedat Muriç'nin gördüğü tartışmalı kırmızı kart için de konuştu.

TRT Spor'da yer alan habere göre Gümüşdağ, başkan Zekeriya Alp olmak üzere MHK'ye güven var. VAR hakemlerinin daha da çoğaltılması, eğitilmesi ve IFAB kurallarına riayet etmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz.'' ifadelerini kullandı.

''Sahadaki hataları minimize etmemiz gerekiyor. MHK Başkanları değişiyor ama sorunlar çözülmüyor. Başkanlar içerisinde en kıdemlisi benim. Ben aksiyon alma tarafındayım. Ben MHK Başkanı Zekeriya Alp ve ekibine güveniyorum.''

Sivasspor maçındaki tartışmalı pozisyonla ilgili konuşan Gümüşdağ ''Teknik değerlendirmeye baktığınızda bir kasıt olmadığını söyleyenler var, penaltı olduğunu söyleyenler var ben 1-1 paylaştık diyorum.'' ifadelerini kullandı.

VEDAT MURIC VE DEMBA BA

Ligde görülen kırmızı kart cezasının kupada çekilmesiyle ilgili de konuşan Gümüşdağ ''Aldatan Vedat Muriç, aldatmayan Demba Ba'ydı. Vedat olsa da olmasa da Fenerbahçe yenebilirdi, bunu söyledim. Talimatlarla ilgili değişiklik istemiştim, kupalar, kart temizleme alanı oldu. Bunun hemen değişmesi gerekir.'' dedi.

Başkan Göksel Gümüşdağ, Abdullah Avcı ile ilgili ''Abdullah Avcı, bizim dostumuzdur. Beşiktaş'ta başarılı olmasını isterdik. İnşallah başka takımlarda başarılı olur.'' dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar