Göksel Gümüşdağ şampiyonluğun ardından Erdoğan'a verdiği sözü hatırlattı

Göksel Gümüşdağ şampiyonluğun ardından Erdoğan'a verdiği sözü hatırlattı
Süper Lig'de dün gece oynanan maçların ardından şampiyonluğunu ilan eden Medipol Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ, kutlamalar esnasında taraftara seslendi. Gümüşdağ, "Kurucu başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir söz vermiştik. 6 yıl sonra sözümüzü yerine getirdik. Artık Türkiye'nin yeni şampiyonu Medipol Başakşehir'dir" dedi.

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, kutlamalar esnasında ekip otobüsünden taraftarlara “Tüm teknik ekip ve futbolcuları da kutluyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Yönetim kurulunun tamamı çok önemli bir mücadele verdiler. Bu işe çok inandılar. Türk futbolunda bir devrim niteliğinde başarı hikayesi yazıldı" dedi. 

Tüm teknik ekip ve futbolcularını kutlayan Gümüşdağ, “2014 yılında bir avuç arkadaşımızla Başakşehir Kulübü'nü kurduk. Kurucu başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir söz vermiştik. 6 yıl sonra sözümüzü yerine getirdik. Artık Türkiye'nin yeni şampiyonu Medipol Başakşehir'dir" dedi. 

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, turuncu-lacivertli ekibin şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Gümüşdağ şunları söyledi;

"6'ncı yılımızda Başakşehir, Türkiye'nin 6'ncı şampiyonu oldu. Tabii bir avuç taraftarımız var ama inançları çok yüksek. 4-5 yıldır kıl payı kaçırdığımız şampiyonluk vardı. Hiç yılmadık hep mücadele ettik ve inancımızı hiç yitirmedik. Bu takım imkansızı başardı. Tüm teknik ekip ve futbolcuları da kutluyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Yönetim kurulunun tamamı çok önemli bir mücadele verdiler. Bu işe çok inandılar. Türk futbolunda bir devrim niteliğinde başarı hikayesi yazıldı. Türkiye'nin yeni şampiyonu hayırlı uğurlu olsun. Kupayı ise sağlık çalışanlarına armağan ediyoruz. Sağlık çalışanları da bu yılın şampiyonudur."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar