Göksel Gümüşdağ: Mutluluğumuz boğazımızda düğümlendi

Göksel Gümüşdağ: Mutluluğumuz boğazımızda düğümlendi
Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, takımlarının UEFA Avrupa Ligi'nde kalmasına şehit haberleri nedeniyle sevinemediklerini söyledi. Gümüşdağ, tüm Türk milletine başsağlığı dileklerini iletti.

"Sevincimiz kursağımızda kaldı"

Türkiye, Suriye'nin İdlib kırsalında askerlerimize yönelik gerçekleştirilen saldırıda 33 Mehmetçiğimizin şehit olması ile sarsıldı. Şehit haberlerini Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda oynadığı Sporting Lizbon maçında aldıklarını belirten Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, sevinçlerinin kursaklarında kaldıklarını söyledi. 

Başakşehir'in başarısını Türk askerlerine armağan ettiklerini belirten Gümüşdağ, "Başkanımızla maçı izliyorduk, hiçbir şeyden haberdar değildik. Böyle büyük bir başarının, Avrupa'nın ilk 16 takımı arasına kalmanın mutluluğunu yaşarken soyunma odasına girdiğimizde Hatay Valimizin açıkladığı şehit haberini duyduk. Hepimizin mutluluğu kursağımızda kaldı. Bütün soyunma odası bu üzüntüyü yaşıyor. Böyle zamanlarda özellikle böyle bir maçın ardından insanın söyleyeceği şeyler boğazında düğümleniyor. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Başakşehir'in Avrupa'daki başarısını da Türk milletine ve askerine hediye ediyoruz" dedi. 

"KEŞKE TUR ATLAMASAYDIK"

Gümüşdağ, sözlerini şu şekilde noktaladı: Böyle zamanlarda kenetlenmeliyiz. Vatanımızı, bayrağımızı yüreğimizde hissedenler olarak, 'Keşke bu turu atlamasaydık da şehit haberini almasaydık.' diyoruz. Çok üzgünüz. Türk milletinin başı sağolsun."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar