Gökhan Özoğuz'dan Tahir Sarıkaya'ya Mansur Yavaş cevabı!

Gökhan Özoğuz'dan Tahir Sarıkaya'ya Mansur Yavaş cevabı!
Sanatçı Gökhan Özoğuz, Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'nın ABB Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik, "Athena, Mansur Başganı kurtarsana neredesin arkadaş" sözlerine, "Bizim de haddimize değildir! Biz kimiz ki ayrıca. Biz doğru olanı hep destekleriz" ifadeleriyle cevap verdi.

Günboyu / Ali ÖZYİĞİT

Eski ATO Başkanı Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı suçlayan sözleri tartışmalara neden olmuştu. Yavaş, Aygün'e, "Bir kumpasın peşindeler. Parsel parsel Ankara’yı satanların hepsinden hesap soracağım” ifadeleriyle cevap vermişti.

"MANSUR BEY EN SON KİŞİDİR!"

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya, Twitter'dan, "Athena Mansur başganı kurtarsana neredesin arkadaş" şeklindeki sözleri paylaştı.

Sarıkaya'ya sanatçı Özoğuz yanıt verdi. Özoğuz, "Tahir bey ;  Mansur Yavaş bey bu Ülkede kurtarılmaya ihtiyacı olan en son kişilerdendir heralde. Bizim de haddimize değildir! Biz kimiz ki ayrıca. Biz doğru olanı hep destekleriz." dedi.

"SİZ BİLMEZSENİZ DE..."

Özoğuz sözlerinin devamında, "Siz bilmeseniz de ,Halkımız Dürüstlüğü savunan ve onun için çalışan herkesi seve seve kucaklamıştır." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar