Gökhan Özoğuz Yeni Akit'e dava açıyor

Gökhan Özoğuz Yeni Akit'e dava açıyor
Gökhan Özoğuz, Mansur Yavaş ile gerçekleştirdiği görüşmeyi Yeni Akit'in "'Yalaka' şarkıcı Gökhan Özoğuz, kapı kapı siyasetçileri dolaşıyor!" başlığıyla vermesi üzerine gazeteye dava açacağını açıkladı.

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, Yeni Akit gazetesinin, "'Yalaka' şarkıcı Gökhan Özoğuz, kapı kapı siyasetçileri dolaşıyor! Bu kez övgüler dizdiği Mansur Yavaş ile buluştu" başlıklı haberini işaret ederek dava açacağını açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile fotoğrafını paylaşan Özoğuz, "Benim için 'kağıda basılmış harfler' dışında bir anlam ifade etmeyen 'Yeni Akit' isimli gazetenin şahsıma yöneltmiş olduğu asılsız haber ve hakaret söyleminden dolayı Dava açmak farz olmuştur!" dedi.

Halkın gözünde kimsenin itibarını zedelemeye hakkının olmadığını kaydeden Özoğuz, Twitter'da şunları söyledi:

Bizler tarafımızı; Parti gözetmeksizin Ülkemizi kucaklayan,Şefkatli,Babacan,Şefaf siyaset yapan,Hak Hukuk Adalet gözeten,Derdi ile dertlenen,köklerine bağlı ve İlerici,Liyakat gözeten,Eşitlikçi,Barışçı,sadece Halkı için çalışanlardan yana seçtik ve seçeceğiz!Dürüstlük hep kazandı.

Benim için “kağıda basılmış harfler” dışında bir anlam ifade etmeyen "Yeni Akit" isimli gazetenin şahsıma yöneltmiş olduğu asılsız haber ve hakaret söyleminden dolayı Dava açmak farz olmuştur! Bu Ülkede kimse halkımızın gözünde kimsenin itibarını zedelemeye hakkı yoktur!

gokhant.JPGgokhantt.JPG

gokhan1-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar