Gökhan Özoğuz: "Deprem Hazırlıkları Araştırma Önergesi neden reddedilir?"

Gökhan Özoğuz: "Deprem Hazırlıkları Araştırma Önergesi neden reddedilir?"
Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Elazığ'da meydana gelen deprem hakkında sosyal medyada dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğünde deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde 21 vatandaş hayatını kaybederken, ünlüler de yaşananlara kayıtsız kalmadı. Sosyal medya hesabından  paylaşım yapan Gökhan Özoğuz, dikkat çeken sorular sordu. 

 

Gökhan Özoğuz depremin ardından ülkemize yardıma ilk gelenlerden birinin Yunanistan olduğunu öğrenince daha önce Yunanistan'da yaşanan deprem sonrası sosyal medyada 'oh olsun' diyenlere seslendi. Yunanistan depreminde yaşananları hatırlatan Gökhan Özoğuz "Yunanistan'da deprem olduğunda beddua edenler vardı. Biraz utanırlar belki. Artık bilmeyenlerde uyansın inşaallah da, şu kin, şu nefret bitsin! Dünyanın dört bir yanında. İnsan olmaya geliyoruz dünyaya. Eninde sonunda insan insana muhtaç olacak!" dedi. Özoğuz daha sonra ise deprem hazırlıkları araştırma önergesinin reddedildiği iddiasına dair bir paylaşım daha yaptı ve şunları yazdı:

"AMA NEDEN?

Bunu gerçekten bilen var mı? Mantıklı bir cevabı, açıklaması var mı? Deprem Hazırlıkları Araştırma Önergesi neden reddedilir?"

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar