Gökhan Gönül'e resmi teklif...

Gökhan Gönül'e resmi teklif...
Sarı-Lacivertliler, sözleşmesinin biteceği Beşiktaş’taki geleceği belirsiz olan deneyimli sağ bek için düğmeye bastı. İşte Fenerbahçe'nin Gökhan'a yaptığı resmi teklif...

Fenerbahçe, Gökhan Gönül’ün transferi için harekete geçti. Sarı- Lacivertliler, Beşiktaş’la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve kulübünden yeni mukavele için geri dönüş alamayan deneyimli oyuncunun kapısını çaldı, resmi teklifini iletti.

Eski sağ bekini 4 yıl aradan sonra takıma döndürmek isteyen Kanarya’nın 35 yaşındaki yıldıza yıllık 800 bin Euro nakit para önerdiği bildirildi. Gökhan son senesinde Beşiktaş’ta 1.7 milyon Euro kazansa da salgın sonrası talep edilen yüzde 50’lik maaş indirimi sonrası eski takımında alabileceği ücret Kanarya’nın önerdiği rakama iniyor.

GÖKHAN'A KAPTANLIK 

Fenerbahçe’nin eski oyuncusuna yaptığı teklifte paranın yanı sıra takım kaptanlığı da bulunuyor. Yeni sezonda sportif direktör olması beklenen Emre’nin kaptanlık için Luiz Gustavo’yu düşündüğü, ancak Gökhan Gönül transferi gerçekleşirse, Gustavo ile Gökhan’ın kaptanlığı birlikte yürüteceği kaydedildi.
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar