Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi Melisa Emirbayer ile aldattığı iddia edilmişti... Şimdi de Selin Ciğerci'nin Tolga Polat ile görüntüleri ortaya çıktı

Gökhan Çıra'nın Selin Ciğerci'yi Melisa Emirbayer ile aldattığı iddia edilmişti... Şimdi de Selin Ciğerci'nin Tolga Polat ile görüntüleri ortaya çıktı
Selin Ciğerci Gökhan Çıra ilişkisinde peş peşe gelen aldatma haberleri magazin gündeminde bomba etkisi yaratmaya devam ediyor. Daha önce Gökhan Çıra'nın eşi Selin Ciğerci'yi Melisa Emirbayer ile aldatması şok etkisi yaratmıştı. Şimdi ise Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra'yı, Tolga Polat ile aldattığı iddia edilen fotoğraflar canlı yayında paylaşıldı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin eşi Gökhan Çıra tarafından Melisa Emirbayer ile aldatmasının ortaya çıkmasının ardından yaşananlar dudak uçuklatırken şimdi ise başka bir iddia ortaya atıldı.

Günlerdir devam eden Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ve Melisa Emirbayer aşk üçgeninin ardından peş peşe gelen iddialar yok artık dedirtti.

Selin Ciğerci’nin Gökhan Çıra’yı aldattığı iddia edilen Tolga Polat, Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında canlı yayında bağlandı ve şok eden açıklamalarda bulundu. Selin Ciğerci ile olan ilişkisini ve yaşadığı süreci anlatan Polat birlikte çekilen fotoğraflarını yayında paylaştı.

selin-cigerci-6.png

Tolga Polat açıklamaları şu şekilde;

"Selin'le bir süre ilişkimiz oldu. Hatta Gökhan, Selin ile konuştuğumuzu öğrenmiş geldi mekan bastı tehdit etti.

selin-cigerci-5.png

"KERİMCAN'IN EVİNDE BULUŞTUK!

"Gökhan yanında olmadığı zamanlarda görüntülü konuşuyorduk. Bir kaç kere görüştük. Kerimcan'ın evinde de buluştuk, dışarı da da görüştük." 

selin-cigerci-3.png

Tolga Polat'ın açıklamaları dinleyenleri şok ederken ikilinin ortaya çıkan samimi görüntüleri de ihaneti belgeledi.

selin-cigerci-4.png

selin-cigerci-2.png

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar