Genç kadının babasını ve erkek kardeşini yaralayan Altan Palıt'tan iğrenç tehdit

Genç kadının babasını ve erkek kardeşini yaralayan Altan Palıt'tan iğrenç tehdit
Genç bir kadın sesini duyurmak için sosyal medya üzerinden yardım istedi. Babasının sırtından, 15 yaşındaki erkek kardeşinin ise 7 yerinden bıçaklandığını ifade eden genç kadın, can güvenliklerinin olmadığını ve annesi ile kendisinin Altan Palıt tarafından, tecavüz tehdidi aldıklarını söyledi. Öte yandan olayın yargıya taşındığını ancak, Altan Palıt'ın serbest bırakıldığını da belirtti.

ZEYNEP ÇELİK - GÜNBOYU

5 Şubat 2021 Cuma günü sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan Sena isimli genç kadın, yaşadığı dehşet anlarını ve adalet talebini sosyal medya üzerinden paylaştı. Altan Palıt isimli şahıs tarafından babasının sırtından, 15 yaşındaki erkek kardeşinin ise yedi yerinden ölümcül bıçak darbeleriyle yaralandığını söyleyen Sena, "Şahsı elindeki suç aletiyle polis ekibine biz teslim ettik. Şahıs bu olayın üzerine babamın ameliyatı dahi bitmeden serbest bırakıldı" ifadelerine yer verdi. 

"YARIM KALAN İŞİNİ TAMAMLAYACAĞINI SÖYLÜYOR"

Ailecek ölüm tehditleri aldıklarını ifade eden Sena, "Şahıs bana ve anneme tecavüz etmekle ve beni kaçırmakla babamı tehdit ediyor. Canlı yayın açarak yarım kalan işini tamamlayacağını söylüyor" dedi. 

"DEFALARCA SAVCILIĞA GİTMEMİZE RAĞMEN..."

Olayın üzerinden iki ay geçmesine rağmen Altan Palıt hakkında işlem yapılmadığını söyleyen genç kadın, "Avukatımızla beraber defalarca savcılığa gitmemize rağmen, Çifteler Savcılığı görevini yapmamakta. Gece ve gündüzümüz kalmadı kapı dışarı çıkamıyoruz" dedi. 

"İKİ AYDIR EVDEN ÇIKAMIYORUZ"

Sosyal medya üzerinden sesini duyurmaya çalışan genç kadın isyan etti: "Kardeşlerim okula gidemiyor. Tehdit edildiğimiz için evden çıkamıyoruz iki aydır, evde kimse doğru dürüst uyku uyuyamıyor. Ailecek hepimizin psikolojisi alt üst olmuş durumda, sesimi duyurmama yardım edin."

Saldırıdan sonra babasının ve erkek kardeşinin durumu: 

werewrwer.jpg

İŞTE O GÖRÜNTÜLER: 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar