Genç kadın dehşeti yaşadı! Pantolonuna yarasa yapıştı

Genç kadın dehşeti yaşadı! Pantolonuna yarasa yapıştı
Amerika’nın Colorado eyaletinde yaşayan Tiffany Granillo isimli kadın, kot pantolının kasık bölgesinde baş aşağı asılı duran bir yarasa olduğunu fark edince şok yaşadı. O anların fotoğraflarını çekmeyi unutmayan genç kadın, yaşadığı dehşeti TikTok hesabından takipçileriyle paylaştı.

TikTok kullanıcısı olan Tiffany Granillo hesabından yaşadığı ilginç bir olayı paylaştı. Granillo, eve dönüş yolunda bir gıcırıtı duyduğunu ifade etti. Ancak en büyük sürprizi ise eve geldiğinde yaşadı. Çünkü kot pantolonuna yapışmış halde duran bir yarasayı gördü. Hareket etmekte dahi zorlanan Granillo, bu anları kameraya almayı ihmal etmedi. 4 milyondan fazla izlenen gönderide TikTok kullanıcıları en yaratıcı yarasa şakalarını sundu.

13438434-728xauto.jpg

KUDUZ TESTİ YAPTIRDIM

“Doğadan uzak dur” notuyla paylaştığı gönderisinden sonra Granillo, takipçilerine devam eden süreçten de bahsetti. Yarasayı gördükten sonra hemen eşini aradığını söyleyen Granillo, bu zaman dilimi boyunca hareket dahi edemediğini belirtti. Yarasayı test için gönderdiklerini vurgulayan Granillo, kuduz testinin negatif çıktığını da belirtti.

640xauto-6-007.jpg640xauto-6-007.jpg

(MYNET)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar