Genç ailesinden 5 kişi korona virüsten hayatını kaybetti

Genç ailesinden 5 kişi korona virüsten hayatını kaybetti
Rize'de aynı aileden 5 kişi, yaklaşık 1 ay içerisinde korona virüsten hayatını kaybetti. Aynı aileden 7 kişinin daha korona virüs tedavisi gördüğü öğrenildi. 

Aynı aileden 5 kişi koronadan hayatını kaybetti

İstanbul’da yaşayan Muhammet Genç ve oğlu Burak Genç’, rahatsızlanınca götürüldükleri hastanede korona virüs testi yapıldı. Test sonuçları pozitif çıkan Muhammet Genç hastanede, oğlu Burak Genç ise evde tedaviye alındı. Evde izole olan Burak Genç, geçirdiği kalp krizi sonucu 6 Kasım’da hayatını kaybetti. Burak Genç’in cenazesi, memleketi Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Gürgen köyünde toprağa verildi.

BABA DA KURTARILAMADI

Burak Genç’in ölümünün hastanede durumu ağırlaşan babası Muhammet Genç de 12 Kasım'da yaşamını yitirdi. 3 çocuk babası Muhammet Genç, salgın tedbirleri altına kılınan cenaze namazının ardından, daha önce oğlunun defnedildiği kabristanlıkta, gözyaşları arasında defnedildi.

AYNI AİLEDEN 3 KİŞİ DAHA ÖLDÜ

Genç ailesinden Ali Genç’in dün, İbrahim Genç’in (53) geçen hafta, Bünyamin Genç’in (36) de 10 gün gün önce korona virüsten hayatı kaybettikleri belirtildi. Aynı aileden 7 kişinin de korona virüs tedavisi gördüğü öğrenildi. (DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar