Gelecek Partisi'nden flaş erken seçim iddiası!

Gelecek Partisi'nden flaş erken seçim iddiası!
Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ, erken seçim iddiasında bulundu.

AKP'ye katılma kararı alan belediyelere ilişkin, "Burada üç belediyeyi, beş belediyeyi transfer etmekle erimeyi durduramazlar” diyen Selçuk Özdağ, erken seçim olacağını iddia etti.

TRANSFERLE ERİMEYİ DURDURAMAZLAR

AKP’ye katılan belediye başkanlarına ilişkin Özdağ, şu yorumu yaptı:

“Belediye Kanununun çok hızlı değişmesi lazım. Türkiye’de bu belediyelerin hepsinin denetlenmesi gerekiyor. İhale Yasasının değişmesi gerekiyor. Türkiye’ye şeffaflığın gelmesi, belediyelere şeffaflığın gelmesi gerekiyor. Muhalefete ait belediyeler çok sıkı denetlenirken iktidar partisinin belediyeleri çok sıkı denetlenmiyor. Türkiye’de iktidar baskısı müfettişlerin görevini yapmasını engelliyor.

Burada üç belediyeyi, beş belediyeyi transfer etmekle erimeyi durduramazlar. Belediye başkanlarını transfer etmesinler. İşsizliği önlesinler. Yolsuzluğu önlesinler. Yoksulluğu önlesinler. İstihdamı artırsınlar. Yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye getirsinler. Bunlarla uğraşsınlar. Gelir dağılımında adalet sağlasınlar.

EKMEK GÖTÜREMİYORLAR

İnsanlar evlerine ekmek götüremiyorlar. Mutfakta tencere kaynamıyor. Kaynayan tencere eksik kaynıyor.

“2021’İN MAYIS AYINDA ERKEN SEÇİM VAR”

Yakında erken seçim er veya geç kapımızı çalacak.  2021’in Mayıs ayında seçim var Türkiye’de. Türkiye’yi yönetemiyorlar. Türkiye’de adaletsizlik artıyor. İnsanlar homurdanıyorlar. Dayanamazlar, yürütemezler.

BASKIYA RAĞMEN ERİDİĞİNİ GÖRÜYORUZ

Bütün bu anketlerin çoğunluğunda iktidar partisinin dolaylı ve dolaysız baskısı olmasına rağmen eridiğini görüyoruz. Aynı zamanda da üye kayıtlarında çok ciddi düşüşler var.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar