Gaziantep Futbol Kulübü oyuncusu Aziz Tetteh'in evlat acısı! Kulüpten büyük vefasızlık

Gaziantep Futbol Kulübü oyuncusu Aziz Tetteh'in evlat acısı! Kulüpten büyük vefasızlık
Gaziantep Futbol Kulübü'nün tecrübeli oyuncusu Aziz Tetteh dün sabah saatlerinde yeni doğan oğlunu kaybetmenin acısını yaşadı. Cenazeye kulüpten kimsenin katılmaması dikkat çekti.

Gaziantep Futbol Kulübü'nün tecrübeli oyuncusu Aziz Tetteh dün sabah saatlerinde yeni doğan oğlunu kaybetmenin acısını yaşadı. 

Gaziantep Güneş'te yer alan habere göre özel bir hastanede doğum sonrasında hayata gözlerini yuman NiMO ismi konulan bebeğin cenazesine ise Gaziantep FK'dan hiç kimsenin katılmaması büyük bir ayıp olarak nitelendirildi...

ayip.jpg

Gaziantep FK'da devre arasından sonra kadroda yer almayan ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Aziz Tetteh dün büyük bir şok yaşadı. Tetteh önceki gün aniden rahatsızlanan hamile eşini hastaneye götürürken akşam saatlerinde eşi erken doğum yapmak zorunda kaldı. Hamile olan eşi erken doğum yapınca minik bebek Nimo yoğun bakıma alındı. 5 aylık dünyaya gelen ve durumu riskli olan, tedavi altına altına alınan Nimo sabaha karşı yaşam mücaelesini kaybederek hayata gözlerini kapattı. 

Hastanedeki işlemlerinin ardından Yeşilkent Mezarlığı'nda defnedilen Aziz Tetteh'in oğlu Nimo'nun cenazesine kırmızı siyahlı kulüpten personel, futbolcu, teknik ekip,  hiç kimse katılmadı. Tetteh'i bu zor zamanında sadece kulübün eski tercümanlarından Oğuzhan Erdoğmuş yalnız bırakmadı. 

KULüPTEN BAŞSAĞLIĞI YAYINLANMADI

Kırmızı siyahlı oyuncu Aziz Tetteh'in oğlunun vefat etmesinin ardından kulüpten herhangi bir başsağlığı mesajı yayınlanmadı. Bu durum yine dikkat çekerken yaşananlar Gaziantep FK'ya yakışmadı.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar