Buket Aydın'ın eski sevgilisi Emir Sarıgül şarkıcı Sibel Can'la görüntülenmişti! Aydın'dan olay gönderme

Buket Aydın'ın eski sevgilisi Emir Sarıgül şarkıcı Sibel Can'la görüntülenmişti! Aydın'dan olay gönderme
Gazeteci Buket Aydın'ın eski sevgilisi Emir Sarıgül, Sibel Can'la birlikte Göcek'te teknede tatil yaparken görüntülendi. İkilinin aşk yaşadığı iddiaları görüntülerle güçlenirken, Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gönderme olarak yorumlandı.

Buket Aydın ile aşk yaşayan iş insanı Emir Sarıgül ünlü sanatçı Sibel Can ile Göcek'te yakalandı. Aydın'dan sonra Sibel Can ile yakınlaşan Emir Sarıgül, aşk iddialarını kesin bir dille yalansa da geçtiğimiz gün birlikte görüntülendiler.

sibel-can-emir-sarigul-aski-sonrasi-buket-aydin-14136481-3843-m.jpg

Aydın sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımda bulundu. Aydın'dan sonra Sibel Can ile yakınlaşan Emir Sarıgül, aşk iddialarını kesin bir dille yalansa da geçtiğimiz gün birlikte görüntülendiler.

Snob Magazin'e açıklama yapan Buket Aydın, "Konuşmak istemiyorum. Emir Bey ile olan ilişkimi mart sonunda işlerim nedeniyle sonlandırmak zorunda kaldım. Artık işimle gündeme gelmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

sibel-can-emir-sarigul-aski-sonrasi-buket-ayd-4-14136481-o.jpg

Aydın bunun ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Aydın'ın Instagram hesabının hikaye kısmından "Kişinin kalitesini kendisinin belirlemesi muazzam bir adalet" yazılı bir paylaşım yapması Emir Sarıgül ve Sibel Can'a gönderme olarak yorumlandı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar