Temmuz zammı eriyen emekliler için yeni adım: 7.250 TL ödeme yapılacak

Temmuz zammı eriyen emekliler için yeni adım: 7.250 TL ödeme yapılacak
Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı sebebiyle maaşları eriyen emekliler, hükümetten seyyanen zam talebinde bulunuyor. Maaşlarına iyileştirme bekleyen emeklilere müjde geldi. Garanti Bankası, emeklilere 7.250 TL’ye varan nakit promosyon verme kararı aldı. İşte detaylar…

EMEKLİLER İÇİN YENİ ADIM: 7.250 TL ÖDEME YAPILACAK!

Geçtiğimiz haftalarda, memur ve emekli maaşlarına, yüzde 40 temmuz zammı yapılmıştı.

Yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı maaşlarının buharlaşmasına yol açtı.

Emeklilerin hükümetten beklentisi ise maaşlarına seyyanen zam yapılması. Türkiye Emekliler Derneği de bu konuda bir çağrı yapmıştı. Emekliler hayat pahalılığıyla mücadele ederken, bankalar da emekliler için çeşitli çalışmalar yapıyor. Son çalışma Garanti BBVA''dan geldi.

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilere 7.250 TL’ye varan nakit promosyon verme kararı aldı. Üstelik buna ek olarak da emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250TL nakit ödül verilecek. Banka, ayrıca emekli vatandaşlardan EFT ücreti de almayacağını duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve İnternet''ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir. Bankamız, 1.500 TL''ye kadar emekli maaşı alanlara 4.850 TL, 1.500-2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 6.000 TL, 2.500 TL ve üstünde maaş alanlara ise 7.250 TL nakit promosyon ödemesi yapacaktır. Promosyon ödemesinden, 1 Ağustos- 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında, gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecektir.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar