Game of Thrones 3 yeni diziyle dönüyor

Game of Thrones 3 yeni diziyle dönüyor
Amerikan televizyon devi HBO, üç ayrı Game of Thrones (Taht Oyunları) spin-off'u üzerinde çalışıyor. Game of Thrones hayranlarının merakla beklediği diziler hakkında detaylar sızdırıldı.

Game of Thrones 3 yeni diziyle dönüyor

HBO, Game of Thrones'un üç ayrı yan dizisi üzerinde çalışıyor. 9 Voyages veya Sea Snake başlıklı bir spin-off, Deniz Yılanı, Gelgitlerin Efendisi ve Velaryon Hanesi’nin başı olarak bilinen Lord Coryls Velaryon etrafında şekillenecek. Diziyi, Rome ortak yaratıcılarından Bruno Heller yazıyor.

Diğer iki proje olan Flea Bottom ve 10.000 Ships'in henüz bir yazarı yok. 10.000 Ships projesi, Dorna krallığını kuran Martell Hanesi’nin atası Prenses Nymeria’yı konu alıyor.

Nymeria da Game of Thrones'un 1000 yıl öncesinde geçen bir hikayeyi merkezine alıyor. Bu nedenle şimdiye kadar duyurulan bütün projelerden daha önceki bir zamanda geçecek.

Bu projeler, Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve Best, Sonoya Mizuno ve Matt Smith gibi oyuncularla çekim aşamasına geçen başka bir Game of Thrones ön hikayesi olan House of the Dragon'u takip ediyor. House of Dragon, yakın zamanda yayınlanan George R.R Martin’in Targaryen Hanesi’ni anlatan Fire and Blood kitabından uyarlanıyor. 

NTV'nin haberine göre; Considine, Kral Viserys Targaryen olarak rol alacak, küçük kardeş Prens Daemon Targaryen rolünde Matt Smith, kralın ilk çocuğu Prenses Rhaenyra Targaryen rolünde Emma D’Arcy ve Alicent Hightower rolünde Olivia Cooke yer alacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar