Galatasaraylı Ryan Donk'tan Mustafa Cengiz'e sert yanıt!

Galatasaraylı Ryan Donk'tan Mustafa Cengiz'e sert yanıt!
Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in Ryan Donk ile ilgili söylediği iddia edilen "Donk'un seks partilerinden bıktık" sözlerine Donk'tan çok sert bir yanıt geldi.

Galatasaraylı Ryan Donk'tan Mustafa Cengiz'e sert yanıt!

Mustafa Cengiz'in Galatasaraylı oyuncu Ryan Donk hakkında söylediği iddialara Donk'tan yanıt geldi. Donk, "Yazılan her cümle birer iftiradır." dedi.

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, futbolcu Ryan Donk hakkında bazı iddialarda bulunmuştu. Cengiz, "Donk’un seks partilerinden bıktık. Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman... Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler” açıkamasını yapmıştı.

Galatasaraylı oyuncu Ryan Donk kendisiyle ilgili çıkan haberle ilgili olarak çok sert açıklamalarda bulundu. Donk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, haberin hayal ürünü ve ahlaksızca olduğunu söyledi.

"HER CÜMLE İFTİRADIR"

Donk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:


"Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in 20 yöneticinin olduğu bir ortamda söylediği iddia edilen sözler tamamen hayal ürünüdür. Galatasaray Spor Kulübü başkanı Mustafa Cengiz'in söylediği iddia edilen ve gerçekliği olmayan bu sözleri açııkça yazmak hem ahlaksızca hem de Cengiz'in itibarını sarsmaktır. Yazılan her cümle birer iftiradır.


Bu tür hayal ürünü bir haber yazmanın gazetecilik prensipleri hiçbir yakınlığı yoktur. Galatasaray Kulübü ve taraftarlarından bu tür manipülatif haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz.
Hiçbir dayanağı olmayan bu haber ve onu yapanlarla ilgili gereken hukuki işlemleri başlatacağımı da kamuoyuna duyururum."
 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar