Galatasaray'ın Mısırlı yıldızı Mohammed'i böyle soydular

Galatasaray'ın Mısırlı yıldızı Mohammed'i böyle soydular
Galatasaraylı futbolcu Mostafa Mohammed'in çantasını İstanbul Beşiktaş'taki bir alışveriş merkezinde (AVM) yankesicilik yöntemi ile çalan şüpheli yakalandı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul'da, 11 Mart tarihinde Beşiktaş'ta bulunan bir alışveriş merkezinde insanı şoke eden bir olay yaşandı. Alışverişe giden Galatasaraylı futbolcu Mostafa Mohammed, bir süre sonra yanındaki arkadaşı ile banka oturdu. İçerisinde pasaportu ve cüzdanı bulunan çantasını yanına koyan futbolcu, kalktığında çantasını aynı yerde bulamayınca hırsızlığa uğradığını anlayarak polis ekiplerine haber verdi.

galatasarayli-futbolcu-mohammedin-cantasinin-calinma-ani-kamerada-2644-dhaphoto3.jpg

HIRSIZ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

DHA'da yer alan habere göre Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, gerçekleştirdikleri çalışma neticesinde şüphelinin Cezayir uyruklu Hacer A. (31) olduğunu tespit etti. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

galatasarayli-futbolcu-mohammedin-cantasinin-calinma-ani-kamerada-2644-dhaphoto2.jpg

SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI 

Mohammed'in çantasının çalınma anı saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerde, şüpheli ilk olarak AVM'ye giriş yaptı. Sonrasında Mohammed ve arkadaşının bulunduğu banka oturan şüpheli, ikilinin sırtlarının dönük olmasını fırsat bilerek yanında bulunan alışveriş poşetine futbolcunun çantasını koyarak olay yerinden uzaklaştı.

galatasarayli-futbolcu-mohammedin-cantasinin-calinma-ani-kamerada-2046-dhaphoto1.jpg

Hemen ardından çantayı alışveriş poşetinden çıkarıp kendi sırt çantasına koyması, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

galatasarayli-futbolcu-mohammedin-cantasinin-calinma-ani-kamerada-2046-dhaphoto4.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar