Galatasaray'da futbolcular Fatih Terim'e küstü mü 

Galatasaray'da futbolcular Fatih Terim'e küstü mü 
Son 4 haftada 8 puan kaybeden Galatasaray'da bardağı taşıran damla Çaykur Rizespor yenilgisi oldu. Fatih Terim'in sistem değişikliği, yönetimin aldığı kararın ardından takım içinde problem yaşandı futbolcular küstü. 

Futbolcular Terim'e küstü mü

Galatasaray’da Çaykur Rizespor yenilgisi bardağı taşırdı. Son maçlarda arka arkaya kaybedilen puanlar, Cim-Bom’a, şampiyonluk yolunda darbe vururken, sadece saha içerisinde değil, saha dışında yapılan yanlışlar da bu sonu getirdi.

Takım içi dengeleri bozdu 

Milliyet'in haberine göre; Muslera ile üç yıllık sözleşme uzatılmasının yanında, gelecek yıl kontratları bitecek olmasına rağmen Luyindama ile Marcao’nun önüne konacak olan kontrat da takım içi dengeleri bozdu. Özellikle bu yılın sonunda sözleşmesi bitecek olan isimlerin bazılarıyla hiç görüşme yapılmaması, moralleri yerle bir etti.

Saracchi konsantrasyon kaybı yaşadı 

Örneğin, kiralık sözleşmesi sona erecek Saracchi’nin durumundaki belirsizlik de Uruguaylı futbolcunun performansını etkiledi. Saracchi, bonservisinin alınmayacağını bildiği için konsantrasyon kaybı yaşadı.

“Kolay fikstür” tuzağına düştü

Zorlu karşılaşmalardan zaferle çıkarak, birkaç hafta önce “Şampiyonluğun 1 numaralı adayı” olarak gösterilen Galatasaray, “kolay fikstür” tuzağına düştü. Teknik heyet uyardı ama... Teknik heyet her ne kadar bu konuda oyuncuları uyarmaya çalışsa da, bu gerçeği tam olarak anlatamadı. Bu da motivasyonun tam olarak gerçekleşmesine engel oldu.

Terim Falcao için sistemi değiştirdi 

Mustafa Muhammed çok iyi giderken, bir maç cezalı olması; o karşılaşmada da Falcao’nun iyi oynaması, teknik direktör Fatih Terim’in sistem değişikliğine yol açtı.

Futbolcular küstü 

İkisini bir arada oynatma sevdası nedeniyle takımı alışkanlıklarından uzaklaştıran Terim, daha önce iyi görünen isimleri de yine taktiksel değişiklik nedeniyle kulübeye çekmek zorunda kaldı. Bu da bazı isimlerin hırsını ortadan kaldırdı. Tüm bunların bir araya gelmesi ve 4 haftada 8 puanın uçup gitmesine neden oldu.


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar