Galatasaray'da flaş ayrılık! Gözyaşlarıyla veda etti

Galatasaray'da flaş ayrılık! Gözyaşlarıyla veda etti
Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Yuto Nagatomo Sarı-Kırmızılı takımla son idmanına çıktı ve arkadaşlarıyla vedalaştı.

Galatasaray, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

 

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’ndaki antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra gruplar hâlinde dar alanda pas oyunu oynandı. Sonrasında ise taktik çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Marcao, antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışmalara katıldı. Radamel Falcao, salonda ve sahada takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdi. Fernando Muslera, kaleci antrenörleri eşliğinde salonda el göz koordinasyon çalışması ve sahada blokaj tekniği çalışması gerçekleştirdi.

NAGATOMO GÖZYAŞLARIYLA VEDA ETTİ

Yuto Nagatomo, Galatasaray’daki son antrenmanı öncesi teknik heyet ve takım arkadaşları ile vedalaştı. Japon futbolcu, veda konuşması esnasında duygusal anlar yaşadı.

Galatasaray, Trabzonspor maçının hazırlıklarına yarın sabah Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

11f9d7f55e6e419b9328136c7dbde232.jpeg

77014fc069d8477aa6e862adc3b7061e.jpeg

e48af435baf44369ab0dfe4b47820a67.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar