Arda Turan'a sürpriz teklif! Ayrılıyor

Arda Turan'a sürpriz teklif! Ayrılıyor
Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve futbol kariyerine nokta koyacağı ifade edilen Arda Turan'a eski takımı Atletico Madrid'den sürpriz bir teklif geldiği iddia edildi.

2011 yılında ayrıldığı Galatasaray''a 2020-2021 sezonunun başında geri dönen Arda Turan''ın sarı kırmızılı takımdaki ikinci dönemi sezonun tamamlanmasıyla sona erdi. 

SAHADA VEDA EDEMEDİ

Bu sezon Galatasaray formasıyla 12 maçta forma giyen 35 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılı taraftara vedası, teknik direktör Domenec Torent tarafından ligde Nef Stadı''nda oynanan son maç olan Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmamasıyla gerçekleşmemişti.

ESKİ TAKIMINDAN SÜRPRİZ TEKLİF

Galatasaray ile olan sözleşmesinin ardından futbol kariyerini de sonlandırmaya karar verdiği iddia edilen Arda Turan''a eski kulübü Atletico Madrid''den sürpriz bir teklif geldi.

ALT YAPININ BAŞINA GEÇEBİLİR

Mynet''te yer alan habere göre; futbolu bıraktıktan sonra kariyerine antrenör olarak devam etmeyi planlayan Arda Turan''a Atletico Madrid''den teklif geldi. Teknik direktör Diego Simeone ile çok iyi anlaşan ve hala sık sık görüşen Arda''ya altyapıda görev teklif edildi. 35 yaşındaki oyuncu, futbolu bıraktıktan sonra yeniden Madrid''e dönüp teknik direktörlük kariyerine başlayabilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar